KITA KONGSIKAN BERSAMA


"Siapa yang bertakwa kepada Allah nescaya Dia akan membukakan jalan keluar baginya. Dan Dia memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya. Dan barang siapa bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan-Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi setiap sesuatu"
- Ayat 2,3 Al-Talaq


Kegagalan dalam kemuliaan lebih baik daripada kejayaan dalam kehinaan. Memberi sedikit dengan ikhlas pula lebih mulia! Dari memberi dengan banyak tapi diiringi dengan riak.

TERIMA KASIH KERANA SUDI BERSAMA KAMI...

APAKAH PREMIUM BEAUTIFUL???

Premium Beautiful, pakaian dalam yang disulami dengan Cahaya InfraMerah Jarak jauh (Far Infra Red Rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.Terdapat dalam 3 siri iaitu:

1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.

2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.

3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.Premium Beautiful ini telah di anugerahkan dengan SUPERBRANDS Malaysia dan terbukti sebagai pakaian dalam pembentukan kontur badan terunggul.

Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Teknologi pembuatan Premium Beautiful adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, China dan Usa.

Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih yang di panggil Akwatek dan Akwadyne.

Premium Beautiful telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.

Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR dan Kesihatan Pilihan Gaya Hidup Wanita Masa Ini..

Setiap insan bernama wanita mengimpikan untuk memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna dan menaraik. Impian ini merupakan sesuatu yang ingin di capai oleh setiap wanita bagi memperlihatkan keterampilan dan keyakinan sama ada secara fizikal atau dalaman (kesihatan).

Di sebabkan istilah “kecantikan” atau “keanggunan” suatu yang subjektif maka tidak semua wanita memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna secara mutlak.

Mengapakah situasi ini berlaku terhadap seseorang wanita sama ada belum atau sudah berumahtangga?

Perubahan-perubahan ini berlaku kerana pengambilan makanan kesihatan dan pemakanan yang tidak seimbang, kurang melakukan aktiviti jasmani dan lebih nyata, selepas melahirkan anak dan meningkatnya usia.

Berdasarkan kajian saintifik dan teknologi melalui rekacipta pakaian dalam wanita terkini, masalah-masalah ini dapat di atasi dengan terciptanya pakaian dalam pembentukan kontur badan ber-FIR dan kesihatan berjenama Premium Beautiful @ Beautiful.

Saturday, April 4, 2009

LONG GIRDLE

 • Mempunyai 32 Jahitan steroskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
 • Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
 • Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
 • Dilengkapi dengan kain kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempersonakan.
 • Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
 • Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada persekitaran peha, membentuk kontur peha yang menarik.
 • Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
 • Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat geseran dengan benang seluar.
 • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
 • Kualiti: Akwatek dan Akwadine Produk yang mendapat jolokan seperti “produk abang sayang” dan “terhangat di pasaran” sememangnya terbukti berkesan jika kita mendisiplinkan diri untuk terus memakainya.
 • Disamping keberkesanan produk, kualiti kain amat dititikberatkan.
 • Ini kerana: AKWATEK DAN AKWADINE YANG UNIK - Pencetus penyerapan yang baik dan mengalih kelembapan air, bau dan wap - Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca.
 • Penyejukan semulajadi dalam cuaca panas - Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk.
 • Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan Kelebihan Kualiti kain Premium Beautiful Rekabentuk stereokopik sinar inframerah jauh yang berdasarkan potongan badan manusia.
 • Ia berfungsi mendorong peredaran darah dan proses metabolisme Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian, dan pakain dalam yang tahan lama.
 • Kuasa regangan ke semua hala, dapat di regang secara 360 darjah mengikut pergerakan vadan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.
 • Sinar Infra Merah jauh (FIR) yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan pertumbuhan buah dada.
 • Penyerapan toksid dan asid terbukti apabila kita membalutkan buah masam atau rokok dalam tempoh 20 minit, maka buah tersebut akan menjadi kurang masam dan rokok pula akan menjadi tawar.

No comments:

Post a Comment